WWW.MIDDELEN-TEGEN-SNURKEN.SURFSTAD.NL
neusspreider nozovent snurken nasivent neusspreider nasivent snurken silence neuspreider airmax
ANTI SNURK TIPS - Home - Middelen tegen snurken - Neusspreiders tegen snurken

 Snurkbehandeling door neusspreiders

Neusspreider tegen snurken

Een ander middel tegen snurken is de neusspreider. Er zijn verschillende moddelen op de markt bv. neus spreider airmax, neusspreider nozovent of nasivent neus spreider.

Neusspreider en apneu

Neusspreiders kunnen gebruikt worden om de neusdoorgankelijkheid te verbeteren en snurken te verminderen, maar hebben slechts een beperkte betekenis. Bij ernstige OSAS leidt het verbeteren van de neusdoorgankelijkheid niet tot minder snurken of tot een verbetering van de nachtelijke ademhaling.

Nasaline Snooze neusvleugel expander

Nasaline Snooze is een hulpstuk ter verbetering van de slaap en ademhaling en het verminderen van snurken. Nasaline Snooze zorgt tevens voor verlichting van symptomen als allergi?n en verkoudheden. Nasaline Snooze kan ook gebruikt worden tijdens fysieke activiteiten zoals, joggen, weight lifting, …

Neusspreider Airmax

De Airmax neusspreider is vervaardigd van een zachte, reukloze en medisch gecertificeerde kunststof en kan 3 maanden lang gebruikt worden. Door het in de neus plaatsen van de Airmax wordt het smalste gedeelte van de neusingang verwijd. De duwkracht van de Airmax neusspreider werkt zeer effectief en vergroot de instroomruimte voor lucht. Dat zorgt voor een betere luchtdoorstroming terwijl het dragen van de Airmax neus spreider comfortabel is. Directe verwijding van de neusingang geeft positieve effecten bij snurken, verkoudheid en luchtwegallergie. Tevens geeft het positieve effecten op de prestaties van recreatieve sporters en topsporters.

Neusspreider NasiVent

NasiVent is een neusspreider tegen snurken die voor extra lucht tijdens het slapen zorgt. NasiVent bestaat uit twee aan elkaar verbonden flexibele buisjes die de neusvleugels uit elkaar houden. NasiVent past zich goed aan aan de verschillende neusvormen.

NasiVent werd uitgebreid getest door diverse KNO artsen, met allen een positief resultaat. NasiVent wordt o.a. in ziekenhuizen toegepast bij patiënten met snurken op gedeelde kamers. NasiVent kunt u net zolang gebruiken al u wilt.

Neusspreider NozoVent

Nozovent neuspreider is gebaseerd op het vergroten van de luchtstroom door de neus. De neus reinigt, verwarmt en bevochtigt de ingeademde lucht. Nozovent neuspreider verwijdt de neus, waardoor de neustoegankelijkheid wordt verhoogd. Bij sporters is gebleken dat de stijging van de bloeddruk aanmerkelijk lager is dankzij de verwijde neus. Tijdens het slapen verhoogt de Nozovent neuspreider de luchtstroom door de neus met 50%. Het snurken vermindert hierdoor. Plaats in elk neusgat één vleugel van de Nozovent neuspreider met de lange zijde naar voren wijzend. Nozovent is vervaardigd van een hypoallergeen silicone die geen beschadiging of irritatie aan het neusslijmvlies kan aanbrengen. De Nozovent neuspreider is schoon te maken met lauw water en zeep. Gaat twee maanden mee.

kindeermountainbike - oatmeal diet - laptop kopen - trampoline test - haaruitval tegengaan - bridge leren - fibromassage
 webdesign