WWW.MIDDELEN-TEGEN-SNURKEN.SURFSTAD.NL
snorex anti snurk beugel anti snurk beugel SomnoGuard snorban snurkbeugel anti snurkbeugel proslider snurk beugel
ANTI SNURK TIPS - Home - Middelen tegen snurken - Anti Snurk Spray

 Anti Snurk Spray tegen snurken

Anti Snurk Spray

De anti-snurkspray bevat natuurlijke oliŽn en vitaminen, smaakt fris en dient achter in de keel gesprayd te worden. Door het laagje dat nu over de huid is aangebracht wordt het trillen tijdens de slaap tegengegaan en kan het snurken stoppen. Heeft het snurken bij jou geen andere reden, dan zal met de anti-snurkspray het snurken gedurende zo'n 8 uur verminderen of verdwijnen. Voordat men de anti snurk spray kan gebruiken, is het verstandig om een arts te bezoeken om niet gewilde complicaties te voorkomen.

Anti Snurk Tips

Silence spray tegen snurken

Met de Silence Anti Snurkspray beschikt Omega Pharma over een doeltreffend product ter voorkoming van snurken. Voor hevige snurkers heeft Silence een combinatieverpakking ontwikkeld, met zowel een mondspray als een neusspray. Silense neusspray is een product op basis van natuurlijke ingrediŽnten. Het middel tegen snurken, onder vorm van een schuim, hecht zich aan het keel- en neusweefsel en blijft lange tijd intact. Hierdoor worden de weefsels opnieuw strakker gespannen en gaan ze minder vibreren, waardoor ze het snurken stoppen.

Snore-End keelspray tegen snurken

De Snore-End keelspray stopt het snurken in 87% van de gevallen of het snurkgeluid vermindert aanzienlijk. Door Snore-End keelspray achter in de keel, op de tong en de huig te sprayen, wordt over de huig een dun laagje aangebracht die het vibreren tijdens de slaap onmogelijk maakt. Het snurken verdwijnt voor tenminste 8 uur en kan op den duur zelfs helemaal verdwijnen. Snore-End zit in een praktische keelspray en bevat een mengsel van natuurlijke oliŽn en vitaminen. Snore-End werkt direct tegen snurken en is fris van smaak. Snore-End bevat: Vitamine E (0.28 mg), vitamine B (0.12 mg), vitamine C 90.17 mg). Overige ingrediŽnten: Olijfolie, zonnebloemolie, amandelolie, sesamolie, tea tree olie, pepermuntolie, eucalyptusolie, EPA complex, in een basis van gedestilleerd water en glycerine, zonder conserveermiddelen. Voor het slapen gaan 4 tot 5 maal tegen de bovenkant achter in de mond sprayen. Hoofd achterover houden. Vloeistof ca. 20 seconden in de mond houden voordat u doorslikt. Voor gebruik goed schudden. Na toediening niet meer eten of drinken. Alcoholgebruik kan de werking beÔnvloeden.

kindeermountainbike - oatmeal diet - laptop kopen - trampoline test - haaruitval tegengaan - bridge leren - fibromassage
 webdesign