WWW.MIDDELEN-TEGEN-SNURKEN.SURFSTAD.NL
snurken snorex snurken nasivent slaapapneu snurken snurken silence snurken Somnoplastiek
ANTI SNURK TIPS - Home - Middelen tegen snurken - Pillar methode tegen snurken

 Pillar snurkbehandeling

Pillar tegen snurken

De Pillar methode tegen snurken is ontwikkeld in de VS. Onderzoek heeft veiligheid en effectiviteit aangetoond. Wereldwijd zijn er 25.000 snurkers succesvol behandeld. De Pillar behandeling is een eenmalige, minimaal ingrijpende en bijna pijnloze behandeling, onder lokale verdoving op de polikliniek uitgevoerd. Na de Pillar behandeling kunt u uw activiteiten hervatten.

De Pillar procedure

De Pillar methode plaatst drie implantaatjes, staafjes, in de spier van het zachte verhemelte. De implantaten zorgen voor een versteviging. Binnen 3 tot 12 weken ontstaat er bindweefsel rondom de staafjes, zodat het zachte weefsel nog steviger wordt. Van zowel de implantaten als het steviger worden van het gehemelte, voelt u niets.

Pillar - Voor wie?

De Pillar snurkbehandeling is voor snurkers bij wie het zachte gehemelte de oorzaak van het snurken is. Uw KNO-arts kan nagaan of u een geschikt bent voor een Pillar snurkbehandeling.

Resultaat Pillar

Bij 70% van de behandelde snurkers wordt het snurken tot een acceptabel geluidsniveau gereduceerd of verdwijnt het helemaal. Wetenschappelijk studies laten een tevredenheidpercentage van de bedpartner zien van 70% tot 100%!

Voordelen Pillar methode

Kenmerken Pillar methode

kindeermountainbike - oatmeal diet - laptop kopen - trampoline test - haaruitval tegengaan - bridge leren - fibromassage
 webdesign