WWW.MIDDELEN-TEGEN-SNURKEN.SURFSTAD.NL
cpap apparaat snurken nasivent cpap maskers snurken silence snurken cpap
ANTI SNURK TIPS - Home - Middelen tegen snurken - CPAP tegen snurken

 CPAP snurkbehandeling

De CPAP behandeling

Continuous Positive Airway Pressure of CPAP is een ondersteuning van de ademhaling bij mensen met slaapapneu. Zorg ervoor dat uw masker optimaal zit. Een slecht passend masker brengt de efficiŽntie van CPAP in gevaar. De keuze van CPAP toestellen en CPAP maskers zijn uitgebreid. De arts zoekt samen met u welk toestel en masker het best bij u past. De onderdelen van het CPAP apparaat moeten frequent gereinigd worden.

cpap toestel cpap masker

Effecten CPAP

Werking CPAP

De CPAP zorgt voor continue positieve druk in de luchtwegen. Het CPAP toestel omvat een pomp die de kamerlucht aanzuigt en onder lichte druk zet en via een buizensysteem en een neus- of mond-neusmasker de neus, keel en luchtpijp instuwt. Hierdoor ontstaat in de mond- en keelholte een overdruk zodat deze niet meer kan dichtklappen. Het zacht verhemelte wordt tegen de tong aangedrukt. Zo kan er geen lucht ontsnappen langs de mond. Met de CPAP doen zich geen apneus meer voor. Uw snurken is verdwenen. de CPAP beschermt ook uw hart en bloedvaten.

RESmart CPAP

RESmart is een intelligente CPAP voor homecare gebruik en klinische therapie van Obstructieve Slaap Apnee (OSA). Zijn controle verbetert de acclimatisatie van de traditionele CPAP en levert meer veiligheid en comfort.

kindeermountainbike - oatmeal diet - laptop kopen - trampoline test - haaruitval tegengaan - bridge leren - fibromassage
 webdesign