WWW.MIDDELEN-TEGEN-SNURKEN.SURFSTAD.NL
snorex anti snurk beugel anti snurk beugel SomnoGuard snorban snurkbeugel anti snurkbeugel proslider snurk beugel
ANTI SNURK TIPS - Home - Middelen tegen snurken - Antisnurkbeugel

 Snurkbehandeling met Anti Snurk Beugel

Anti-Snurkbeugels

Eťn van de behandelingen bij snurken en apneu zijn kunststof platen die 's nachts over de tanden worden geplaatst. De onderkaak wordt hierbij iets naar voren geduwd of getrokken. Het verstoren van de luchtstroom wordt hierdoor opgeheven. Dit toestel heeft een Mandibulair Repositie Apparaat (MRA).

De anti-snurbeugels verschillen in draagcomfort, duurzaamheid, garantie, reparatiemogelijkheid, instelbaarheid e.d. als ook in prijs.

Behandelingen met MRA zijn effectief bij snurken of milde OSAS (Obstructief Slaap Apneu Syndroom). Er bestaan inmiddels meer dan 80 typen anti-snurkbeugels. Men gebruikt ook de term mandibular advancement devices (MAD) en oral appliances (OA). Behandelingen met MRA worden niet altijd door de zorgverzekeraars vergoed.

Nadelen Anti-Snurkbeugel

Onderhoud snurkbeugel

U kan uw anti snurk beugel onderhouden met een spray, maar tegenwoordig kunt u ook al ultrasonisch reinigen.

Anti Snurk Beugel Somnodent

anti snurk beugel

De antisnurkbeugel Somnodent bestaat uit twee helften volledig los van elkaar. Houvast door zuigkracht van zachte binnenkant; ook te gebruiken bij gedeeltelijk onbetande kaken of mensen met kunstgebit; groot draagcomfort door grote bewegingsvrijheid van onderkaak; met de antisnurkbeugel Somnodent in de mond kan men gewoon blijven praten; voorwaartse stand van de onderkaak door patiŽnt bij te stellen; no cure no pay voor uitsluitend snurkers; duurzaam product.

ProSlider Anti Snurk Beugel

anti snurk beugel

De Proslider antisnurkbeugel verplaatst de onderkaak naar voren tijdens de slaap. Hierdoor kunnen de mondspieren zich ontspannen en blijft de luchtpijp beter open. Zo kunt u weer slapen zonder gesnurk. De Proslider is een kunststof hulpmiddel voor de mond en bestaat uit twee delen. De beugel wordt op maat gemaakt. Het succes van de Proslider antisnurkbeugel is tweemaal zo hoog als de kant-en-klare anti-snurkbeugels. Snurkbeugels met een tongschild zijn zelfs viermaal minder effectief!

Anti Snurk Beugel TAP basic

anti snurk beugel

De anti-snurkbeugel TAP basic bestaat uit twee aparte delen voor boven- en onderkaak. Deze snurkbeugel is door de patiŽnt zelf bij te stellen. De TAP geeft bewegingsvrijheid voor onderkaak en is comfortabel. Deze anti snurkbeugel is wel reparatie-gevoelig. Bij breuk van het kunsthars moet dat deel geheel vernieuwd worden.

Snurkbeugel TAP professional

anti snurk beugel

De anti-snurkbeugel TAP professional bestaat uit twee aparte delen voor boven- en onderkaak met vrijheid van beweging van de onderkaak. De voorwaartse stand van de onderkaak is door patiŽnt zelf bij te stellen. Deze anti-snurkbeugel is comfortabel, no cure no pay voor uitsluitend snurkers; duurzaam product.
kindeermountainbike - oatmeal diet - laptop kopen - trampoline test - haaruitval tegengaan - bridge leren - fibromassage
 webdesign