WWW.MIDDELEN-TEGEN-SNURKEN.SURFSTAD.NL
snurken snorex snurken nasivent slaapapneu snurken snurken silence snurken Somnoplastiek
ANTI SNURK TIPS - Home - Middelen tegen snurken - Somnoplastiek snurkbehandeling

 Snurkbehandeling met Somnoplastiek

Somnoplastiek

Een Somnoplastiek is bijna pijnloos en gebeurt onder plaatselijke verdoving. De ingreep duurt nog geen twintig minuten en wordt poliklinisch verricht. De K.N.O.-arts zal eerst uw gehemelte verdoven (vergelijkbaar met een verdoving bij de tandarts). Daarna wordt, gedurende 9 seconden, een dun geÔsoleerd naaldje ingebracht op drie verschillende plaatsen in het zachte deel van uw gehemelte. Door hoogfrequente radiogolven wordt met het naaldje, lokaal een temperatuurstijging tot 85įC in het weefsel gecreŽerd. Hierdoor ontstaat er na circa 8 weken een lichte littekenvorming. Er vindt bij Somnoplastiek geen verbranding van weefsel plaats. Door het litteken krimpt het weefsel, waardoor het zachte gehemelte strakker komt te staan en minder gemakkelijk zal vibreren.

Afhankelijk van het resultaat wordt u, na zes tot acht weken eventueel opnieuw behandeld. Een Somnoplastiek is in ca. 70% van de gevallen effectief. De pijn na de Somnoplastiek kan meestal bestreden worden met pijnstillers en complicaties na de Somnoplastiek zijn er nauwelijks. Per behandeling betaal je ongeveer 500 euro, maar er zijn meerdere behandelingen nodig.

Voordelen Somnoplastiek

Kenmerken Somnoplastiek

kindeermountainbike - oatmeal diet - laptop kopen - trampoline test - haaruitval tegengaan - bridge leren - fibromassage
 webdesign